Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkX. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Török Sasmadarak - Újpest MT/Leány
28-29 (5-11, 6-1, 6-0, 11-3, 0-14) Gyermek 2.
2017. október 7. (szombat) 10.30

Amit megbeszéltünk a mérkőzés előtt, abból sajnos nem sokat láttam vissza. Már az elején kivertétek nálam a biztosítékot azzal, hogy képtelenek voltatok kosarat szerezni. Egy dolgot megértettetek, az pedig a védekezés volt. Nagyon szépen védekeztetek, rengeteg labdát szereztetek, de nem sikerült betalálni. Ellenfelünk szinte támadni sem tudott és ebből mégsem tudtunk előnyt szerezni.

A második negyedben játszók Berkli Nóri vezénylésével nagyon jól játszottak, nekik sikerült többször betalálni, és mellette nagyon jól megoldották a védekezést is, így sikerült felzárkózni. Pont ezért őket küldtem pályára a második félidő első negyedében. Továbbra is hozták azt, amit megbeszéltünk és a negyed végére 13 pontos előnyt szereztek.

Megbeszéltük, hogy nincs más dolgunk, csak továbbra is olyan keményen védekezni, mint eddig. Ezt meg is csináltátok, de sajnos nem értettétek, ha nem tudtok kosarat szerezni, akkor nem az a megoldás, hogy egyből elhajítjuk. Ezt csináltátok a negyed végéig és ez pont elég volt, ahhoz, hogy a 13 pontos előnyünket felhozza ellenfelünk. Továbbra sem értem, hogy miért találtok ki mást, mint, ami a feladat. Sajnáltam azokat a gyerekeket, akik sokat tettek ezen a mérkőzésen a győzelem érdekében. Sajnos ezzel az ő munkájukat sem becsültétek meg.
Remélem ebből tanult mindenki és legközelebb ez nem fog előfordulni.

A másik probléma az volt, hogy mindenki állt és nézte, hogy egy emberünk, aki felhozza a labdát az erőlködik. Nagyon sokat gyakoroljuk edzéseken, hogy hogyan kell mozogni, mit kell támadásban csinálni, de sajnos nem láttam viszont a legtöbb embertől.
Ha ezt nem értitek meg és nem alkalmazzátok, akkor sajnos mindig el fogjuk adni a labdát.
Bízom benne, hogy nem hiába tanítom nektek, azt, amit gyakorlunk edzéseken.

Akit ezen a mérkőzésen kiemelnék, az Berkli Nóri. Mini kora ellenére ő volt az egyetlen vezér a csapatban, rajta láttam a legjobban az elszántságot, a győzni akarást, és ez nagy örömmel töltött el.
Ha egy ember már érti, hogy mit akarok és miért, akkor úgy gondolom, hogy ez nem nagy elvárás, és nem lehetetlen megoldani.

Gratulálunk ellenfelünknek, köszönjük a játékot!

Éva néni

Pontszerzőink: Berkli N. 9, Fernández-Kiss A. 6, Kocsis L. 5, Tamási R. 2, Maczkó R. 1, Miszlai L. 1, Kling N. 1, Gáti V. 1, Lados L. 1, Szajkó G. 1 pont.

2017-10-05,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás