Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkX. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Török Sasok - Zsíros A. K./Darázslányok
44-47 (4-10, 4-9, 7-5, 17-16, 12-7) Gyermek 1.
2017. október 8. (vasárnap) 10.30

Borzalmasan kezdtünk, és akkor ez még enyhe kifejezés. Nagyon dühös voltam, mert megbeszéltük és nem figyeltetek oda. Arra nincs magyarázat, hogy 8 pontot szerzünk egy félidőben. Ennyi edzés munkával ez kritikán aluli teljesítmény, és nem fogom elfogadni.Már csak azért sem, mert a második félidőben sikerült pontokat szerezni. Ezzel a második félidőt nyertük is, de sajnos az első 16 perc borzalma megbosszulta magát.

Nem fogom megérteni, hogy ebben mit élveztek, mi az, ami miatt ilyen teljesítményt nyújtotok. Úgy gondolom soha nem lehet ilyet megengedni magatoknak. Hiába vagytok gyerekek , de tartásnak, büszkeségnek, alázatnak, akaratnak, akkor is lenni kell, akármilyen mérkőzésen szerepeltek. Nem hiszem, hogy akkora nagy teher hárul rátok.

Ez még mindig verseny kosárlabda és ehhez küzdeni, hajtani kell. Fel lehet adni, meg lehet mindent magyarázni, de annak itt nincs helye.

A második félidőben látottaknak már örültem, és annak, hogy semmivel többet nem tettem hozzá, mint az elsőben. Azt biztosan láttátok, hogy nagyon mérges vagyok, és le is szidtalak benneteket, de nem hiszem, hogy e nélkül nem működne.
Nem szeretem, amikor erre kényszerítetek, de úgy látszik, hogy ti igen.

Fruzsi teljesítménye számomra döbbenet és nem értem. Sajnos az akaratot se látom benned. Ez nagy baj. Nem tudok segíteni neked, mert nem is hagyod, nem is akarod. Így viszont nem tudsz hozzátenni a csapat teljesítményéhez.

Akiknek sikerült átlépni saját maguk árnyékán ezen a mérkőzésen, az Hajni és Barbi volt.
Sajnálom, hogy ez nem ment már az elején.

Lili és Csenge ennél több van bennetek, nem elég, ha ezt csak én tudom és én hiszem el. Elmondtam, a mérkőzés előtt, hogy nektek kell megoldani, hiszen a többieket le fogják fogni. Meg is volt minden helyzetetek csak sajnos nem tudtatok vele mit kezdeni. Ezen kell dolgoznotok, és akkor menni fog.

Védekezésben sokat léptünk előre, kezditek érteni, hogy miért kell lassítani a labdavezetőt, és sok labdát tudtunk szerezni abból, amikor felvetettük a labdát az ellenféllel. Ez a játék kulcsa, és ezt továbbra is szigorúan fogom venni. Jó védekezéssel van keresni valónk bármilyen csapat ellen. Pontosabban kell még egy-egyben védekezni, mert ha ott nem tudjuk megfogni az embert, akkor vagy végig viszi és gól, vagy ha valaki tőlünk besegít, akkor megtörténik a leosztás 2-1-ben és abból is gól születik. Erről is sok szó esik, valamint sokat gyakoroljuk, ez is nagyon fontos.

A másik pedig a pontszerzés. Kosárlabda mérkőzésen tudni kell kosarat dobni, ha tetszik, ha nem azt pontozzák. Ha ebben előre tudnánk még lépni, akkor a mérkőzések hangulata is egészen más lenne. Saját magatok miatt tegyétek ezt meg, ne miattam, vagy a szüleitek miatt.
Ehhez nagyobb koncentráció és akarat, valamint hit szükséges.

Gratulálunk ellenfelünknek, köszönjük a játékot.

Éva néni

Pontszerzőink: Bagdi H. 16, Turós B. 10, Turós G. 5, Oláh F. 5, Szűcs A.L. 2, Heim V. 2, Szalmási Sz. 1, Szajkó G. 1, Vass L. 1, Fáklya K. 1 pont.

2017-10-05,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás