Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Törekvés Törpillák - Radobasket Budaörs
52-54 (4-12, 16-6, 7-7, 11-9, 8-12, 6-8) Mini 2.
2018. február 11. (vasárnap) 12.15

Megszeppenve kezdtük a mérkőzést, összesen két kosár - Dorina kosarai - született az első negyedben. A második negyed nekünk sikerült  jobban, Franci , Kinga és Zsófi ontották a kosarakat. A félidei büntetőkből is bedobtunk hetet. A második félidőben ellenfelünk megcserélt pár játékost a két ötösükben, így az első ötösük egy kicsit gyengébb lett, bíztam abban, hogy így az első negyed pontszegénysége nem ismétlődik meg. Sikerült is két pont pluszt elérnünk a harmadik negyedben, itt Janka dobott 10 –et a 11-ből! A negyedik negyedet 4 pont plusszal kezdtük. Védekezésben nem tudtuk tartani őket, sajnos leindítottak és könnyű ziccereket dobtak. Franci nagyon sokat vállalt, nagyon nyerni akart, de ezért nem mindig a jó megoldást választotta. Több passzal talán sikeresebbek lehettünk volna. Az utolsó negyedben csak Franciska dobott és az utolsó másodperces kosarával döntetlenre hozta az eredményt. Következett az 5 perc hosszabbítás. Nagyot küzdöttünk, Dorina sajnos a hosszabbításban le  is sérült. Eszter , Zsófi és Franci kosaraival 6 pontot sikerült elérnünk. Nagyon kihajtottátok magatokat, fizikailag is elfáradtatok, de fejben sem tudtunk a végén már ott lenni. Emlékezetes mérkőzés volt, most nem sikerült a végjátékban győznünk, de sokat tanulhattunk belőle. Sajnálom az első negyed kevés pontját, ha ott előbb magunkra találunk a végén nem lett volna ilyen nehéz dolgunk.

Kiemelném  Franciska teljesítményét, mind védekezésben, mind támadásban extrát nyújtott. A küzdeni tudása és a győzni akarása példa értékű. Szeretnék minél több ilyen hozzáállású játékost látni közületek a pályán.

Janka harmadik negyedbeli teljesítménye is említést érdemel, nagyon jól szedte a lepattanókat és abból értékesített sok kosarat. Kinga a hosszú kihagyás ellenére nagyon jól mozgott a pályán, Zsófi 5 pontjának is örülök, de te sokkal többet tudsz már ennél, csak még a meccsen ez nem jön ki belőled. Szalai Lucán is látszik már a fejlődés, de sokkal többet kellene vállalkoznod, elhinni magadról, hogy meg tudod csinálni. Orsi is bontogatja a szárnyait, még több bátorság kell a pályán Orsi!

Gratulálunk ellenfelünknek a győzelemhez, a szülőknek köszönöm a szurkolást.

Györgyi néni

Pontszerzőink: Szikszai F. 22, Tóth J. 11, Bertalan K. 6, Várszegi D. 5, Orosz Zs. 5, Labancz E. 2, Sárkány K. 1, Sági L.1, Erdélyi N. 1 pont

2018-02-09,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás