Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Vasas Akadémia/B - Török F.-Törekvés SE/B
75-25 (24-8, 12-5, 22-8, 17-4) Serdülő 2.
2018. február 11. (vasárnap) 17.00

Akár egy jó mérkőzést is játszhattunk volna, ha be tudunk találni, képzettségben nincs csak 10-20 pont a 2 csapat között, de pontosságban, célzásban sajnos reális az 50. 2 x 4 percet tudtunk partiban lenni, akkor jó volt a védekezésünk, és abból egész szemre való támadásokat vezettünk, a befejezéseket inkább hagyjuk. Ezeket leszámítva védekezésünk siralmas volt, talán Vivit leszámítva mindenkit úgy vertek meg 1-1-ben, ahogy akartak, a besegítésre (ha érkezett) jött a leosztás (arra már soha nem jött segítség) és kaptuk a könnyű ziccereket.

Így képzettebb csapat ellen, 1-1-ben már csak Vivi tudott védekezni, csapatilag, csapdázni, besegíteni, stb Petra, Rozi, Luca, a többiek egyiket sem. Így nehéz...

Támadásban rengeteg ki nem kényszerített hibánk volt, a társaság fele beszari, szabadulni akar a labdától és olyan emberhez próbál passzolni, aki nincs helyzetben. Ha véletlen lepattanót szereztünk, azt tuti, hogy eladtuk, középre szabadítottunk ki, Lili és Dóri egyaránt.

Rozi nagyon akart, ez lett a veszte, támadásban csak erőlködött, semmi nem jött össze neki. Labdaszerzések sem voltak és 1-1ben sem tudta tartani emberét. Viszont a negyedében egyedül ő tudott elszakadni és labdát felhozni.
Vivi 1-1-ben jól védekezett (egyedül ő), de nem hajlandó csapdázni, nem helyezkedik hosszú passzokra. Támadásban már nem megy, az egész pályán, gyorsaságát kihasználva, ziccer dobás... felállt védelem ellen meg már nem találja az 1-1eket, bizonytalan labdával, ráadásul labda felhozásban sem tudott segíteni.
Luca sem brillírozott, érezte, hogy nem lehet meg ez a meccs és ahelyett, hogy a kezébe vette volna az irányítást, inkább túlélésre játszott. Továbbra is csak ő az, aki képes betalálni úgy, hogy egy védő van mellette. NEM ELŐTTE, mellette!!!
Petra el tud szakadni és fel tudja hozni a labdát, de ezen kívül csak egy újabb sírást sikerült összehozni. Sima ziccereket hibázott, és továbbra sem megy az 1-1 elleni védekezés.
Dóri most jobban teljesített támadásban, 6 pont és több kiharcolt fault, viszont támadásban még mindig lébecol, nem érzi a besegítéseket és a KIZÁRÁS is rendre elmarad!!!

Kevés meccset játszók viszont aránylag jól teljesítettek. Fanni 5-6 labdát is szerzett és jól védekezett a második negyedben, többnyire neki köszönhető hogy csak 12pontot kaptunk. Kár, hogy több helyzetből sem sikerült betalálnia.
Sz. Dorka volt a nap üde foltja. Bátran játszott 3 pontjával és 2 kiharcolt faultjával, 10perc alatt, többet tett le az asztalra (jegyzőkönyvben mindenképpen), mint Vivi, Lili, Rozi, Petra, stb... 2 labdaszerzése is volt, csak így tovább.Nórika támadásban 1 passzát leszámítva teljesen megbízható volt. 2-3x ő hozta fel a labdát és még egy látványos kézváltást is összehozott, viszont védekezése nagyon gyenge, az utolsó negyedben 10-12 pontot róla vagy miatta kaptunk.

Gratulálunk ellenfelünknek!

R.A.

Pontszerzők: Zelenák V.(0/2) Szabó D 3(1/4), Vörös N. Bencsik L. 8, Svélecz D. 6 (0/4), Fodor L. 2, Combók M. 2, Babosa R., Lázár L. 2(2/6), Dér B., Rivasz P. 2, Gyárfás F.
2018-02-09,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás