Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Józsefvárosi KC/B - Törekvés Törpicúrok
41-30 (6-18, 8-2, 6-2, 13-6, 8-2) Mini 3.
2018. február 11. (vasárnap) 17.15

Törpicúr csapatunkban a 2008-as születésű minijeink játszanak, edződnek és rákészülnek a jövő évi bajnokságra, ahol már ők lesznek a „nagyok” és ők fognak játszani a Sasfióka csapatunkban. Itt nem az eredmény a fontos, hanem a tapasztalat szerzés, persze ha tudunk nyerni annak, örülünk.

Első mini mérkőzését játszotta Emma, ez nem látszott rajta bátran vállalkozott.  Janka folytatta ponterős játékát, 16 pontja kiemelkedő.  Anna, Hanga és Niki fel tudta hozni a labdát és harcosságban is fel tudták venni a versenyt a fiúk ellen. Itt is mindkét meccsünket fiúk ellen játszottuk. Orsi a Törpicúrok csapatban tőled már többet várunk, neked kellene vinni a csapatot Jankával együtt.

Az első ponterős negyedünk után nem tudtunk sok pontot dobni, a védekezésben még nem helyezkedünk jól, sajnos sok pontot kaptunk emiatt. Az elkövetkező edzéseken ezt sokat fogjuk gyakorolni, egy jó védekezés fél győzelem. Sokszor csak álltunk és néztük mi történik körülöttünk, részt kell venni a játékban, sőt nektek kell irányítani a játékot, fel kell tudni pörögni a pályán.

Azért örültem, hogy próbáltátok megcsinálni, amit kértem tőletek. Sokat kell még tanulnotok, de ezek a mérkőzések hatékonyan segítik a fejlődéseteket.

Gratulálunk ellenfelünknek a győzelemhez, a szülőknek köszönöm a szurkolást.

Györgyi néni

 

Pontszerzőink: Tóth J. 16, Szalkai H. 4, Kovács B. 4, Bodó E. 2, Arnóth Sz. 2, Arnóth K. 1, Demeter A. 1 pont

2018-02-09,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás