Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Törekvés Törpicúrok - Ziccer Kistigrisek
32-44 (4-14, 9-9, 5-2, 4-13, 10-6) Mini 3.
2018. február 11. (vasárnap) 18.30

Az első negyedben kevés pontot dobtunk, és az ellenfél 4-es játékosát nem sikerült megfogni ő dobta szinte az összes pontot, nekünk csak két kosár sikerült. Sok helyzetünk van, de pontatlanul dobunk. Jellemző a dobásunkra, hogy sietve két kézzel tesszük, pedig az edzésen nem ezt gyakoroljuk. A második negyedben Anna nagyon jól játszott, sok pontot is dobott és a labdafelhozatalt is megoldotta. A félidei büntetőből ötöt sikerült bedobnunk. A harmadik negyed megint pontszegényre sikeredett, de a negyedik negyedet megnyertük. Orsi magára talált végre, Enikő és Niki is betalált.

Minden egyes lejátszott meccs, ha még nem is nyerünk, a javatokat szolgálja, itt lehet a legjobban téthelyzetben gyakorolni az edzésen tanultakat.
Hajrá Törpicúrok, készüljünk a következő fordulóra!

Ellenfelünknek gratulálunk a győzelemhez, a szülőknek köszönöm, hogy a vasárnap estéteket ránk szántátok és buzdítottátok a lányokat.

Györgyi néni


Pontszerzőink: Demeter A. 8, Tóth J. 5, Szűcs O. 4, Erdélyi N. 4, Szalkai H. 3, Labancz E. 3, Kovács B. 2, Csákvári E. 2, Budai V. 1 pont
2018-02-09,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás