Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Zalaegerszegi KTE - Török F.-Törekvés SE
62-60 (11-14, 21-9, 16-18, 14-19) Junior

2018. március 11. (vasárnap) 9.00

A 7. helyért a Zalaegerszeg csapatával játszhattunk és szerettünk volna győzelemmel búcsúzni. Ellenfelünk egyetlen játékosa a csapata 66 mezőnykísérletéből 38-at vállalt és ezzel 34 pontot dobott. Egyetlen ember dobta rá minden második labdáját ellenfelünknek. Azt hiszem ez nem mindenkinek tűnt fel nálunk.

Ellenfelünk zónája ellen még némi magassági előnyünk ellenére sem tudtunk értelmesen játszani. Igaz, valamiért ezen a 3 napon sehogy nem akartak jönni a tripláink. A büntetőket is gyengén dobtuk, a védekezésünk pedig érthetetlen volt. Ellenfelünk megérdemelten nyert.

Kár, hogy nem mindenki volt képes nálunk igazán küzdeni. Ez mindenképpen elgondolkodtató.

A 3 napos döntő első mérkőzésén nagyon extrák voltunk és sajnos saját önbizalmunkat is elvettük hibáinkkal, ami a vereséghez vezetett. Ezután nem tudtunk igazán talpra állni és Gréti kiesése sem segített ezen.

Ezúton is köszönöm 4 végzős játékosunknak, hogy a Törpilla Kupa kezdeti lépései után végig egyesületünkben kosaraztak és mindig számíthattunk rájuk. Czintos Boglárka, Herczeg Enikő, Somogyi Viktória és Strausz Lili. Csak a szépre emlékezem :-)



Köszönjük a szurkolást a szülőknek és mindenkinek, sajnálom és elnézést kérek ezért a mai teljesítményért...

Gratulálunk ellenfelünknek!

Köszönet az MTK-nak a rendezésért, úgy gondolom a tavalyi kadett "B" döntőhöz hasonlóan, ez a döntő is értékes mérkőzéseket adott minden csapatnak.

BK

Pontszerzőink: Dobos K. 17(3/3), Czintos B. 11(5/6), Szabó E. 10(2/5), Egri V. 9/3(2/4), Károlyi L. 4(0/2), Somogyi V. 4(0/1), Herczeg E. 2, Kuklis J. 2(0/2), Strausz L. 1(1/2) pont.

2018-03-08,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás