Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Törekvés SE - Iparterv
54-69 (15-11, 14-16, 9-26, 16-16) Felnőtt férfi
2018 április 12. (csütörtök) 20.50


A bajnokság top 3 csapatába tartozó Iparterv elleni első mérkőzésünkön épp hogy 5 fővel ki tudtunk állni idegenben, ennek ellenére tisztesen helytálltunk. Szerettünk volna visszavágni, de sajnos Hege megsérült, Timotheé sem állt rendelkezésre, így szűkültek az opciók támadásban.

Ennek ellenére jól kezdtük a meccset, Marcit a palánk alatt nem tudták tartani, rengeteg támadó lepattanót szedtünk, jöttek a triplák és még a védekezésünk is stabilan állt, így az első negyed végén meglepetésünkre előnyben voltunk (15-11).

A második negyed hasonlóan indult, ám viszonylag hamar, már a 4. percben regisztráltuk a legnagyobb vezetésünket, ami mindössze 6 pont volt (21-15). Nagyjából eddig kontrolláltuk a meccset, innentől fogva ellenfelünk mind feljebb és feljebb zárkózott, és bár sikerült megtalálnunk a jó helyzeteket, nem céloztunk jól, így a félidőben már csak 2 pont volt az előny (29-27).

Ám nem véletlenül tartozik az Iparterv a 3 legjobb csapat közé és ezt a harmadik játékrészben meg is tapasztaltuk. Nagyon agresszív emberfogásra váltottak, alig tudtunk elszakadni, miközben a másik oldalon átrobogtak rajtunk. Időt kértünk, próbáltunk változtatni, de esélyünk sem volt, így ezt a negyedet nagyon elvesztettük és a záró felvonás előtt már tetemes, 15 pontos hátrányban voltunk (38-53).

A záró negyedre már minden eldőlt, felváltva estek a kosarak, és bár mindenre volt válaszunk, nem tudtuk megállítani ellenfelünk támadásait. 13 ponton belülre egyszer sem tudtunk jönni, nem volt esélyünk, de legalább sérülés nélkül megúsztuk (54-69).

Gratulálunk ellenfelünknek!

 

BZS

Pontszerzőink: Zsoldos M. 13, Zsoldos K. 12/3, Latóczki G. 11/3, Rubóczky Gy. 7/3, Beliczay Zs. 6/6, Somogyvári G. 3, Max Gy. 2 pont.

2018-04-12,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás