Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Török Sasok - Kaszás Girls
49-28 (14-6, 10-7, 5-3, 6-4, 14-8) Gyermek 1.
2018. április 14. (szombat) 14.40

Sikerült visszavágnunk ennek a csapatnak a múltkori hétvége után. Azokat a hibákat, amit múlt héten elkövettetek ellenük, most kijavítottátok. Sikerült megérteni ezen a mérkőzésen is, hogy a legfontosabb a védekezés. A kulcs embereiket lefogtátok és meglett az eredménye. Sok helyzetünk maradt ki támadásban, de ezzel az extra védekezéssel még így is belefért. Annyira örülök, hogy sikerült ezt megérteni, és ti is érzitek, hogy ez nagyon fontos része a kosárlabdának.

Volt egy hosszabb mély pontja a csapatnak a téli időszakban. Ott is ezt próbáltam veletek megértetni és ugyanezt kértem számon. Akkor még nem sikerült. De mondhatom, hogy az elmúlt időszakban sokat léptünk előre, egyre jobban csapatként működtök és ezért tudunk mérkőzéseket nyerni, valamint azért, mert megcsináljátok, amit tanulunk. 

Büszke voltam rátok és öröm volt nézni, ahogy játszotok!

Gratulálok mindenkinek!

Köszönjük a játékot ellenfelünknek!

Éva néni

Pontszerzőink: Oláh F. 17, Bagdi H. 8, Turós B. 7, Turós G. 6,  Vass L. 6, Sáhi S. 2, Kardos K. 1, Heim V. 1, Berkli N. 1 pont.

2018-04-12,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás