Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Török Sasmadarak - Gödi SE Farkasok
38-15 (7-4, 12-2, 5-2, 4-4, 10-3) Gyermek 2.
2018 április 15. (vasárnap) 16.00

Tőletek is a mérkőzés előtt ugyanazt kértem, mint a Sasok csapatunktól szombaton. A védekezés volt az elsődleges feladat. Gyönyörűen megoldottátok és ez nagy örömmel töltött el. 15 pontot kaptatok az egész mérkőzés során, ez dicséretre méltó.

Gitta látszik rajtad, hogy mind a két csapatunkban játszol. A Sasoknál még nincs húzó ember szereped, de itt a Madarak csapatban igen. Mind támadásban, mind védekezésben nagyon jól teljesítettél. Nagyon örülök, hogy mindig vállalod a több mérkőzést egy hétvége alatt. Nagyon sokat tudtál így fejlődni és jó volt nézni, hogy honnan hova jutottál.

Hanna dicséretre méltó ebben a mezőnyben az elszántságod, az akarásod. Nagyon bátran és ponterősen játszottál, valamint a védekezésed is helyén való volt.  Miniként a második legtöbb pontot szerezted.

Villőnek nagyon extra egy-egyei voltak, de sajnos a végén mindig az alsó sarokba dobtad a labdát. Ennek ellenére jól játszottál. Miniként te is vitted a csapatot, az ellenfél leggyorsabb játékosát fogtad, és támadásban is nagyon sokat vállaltál. Lehet ezek a kosarak még nem mentek be, de mindenképpen csodálatra méltó volt a játékod.

Bianka is nagyon extrán játszott. Neked is akadtak gondjaid a kosár szerzéssel, de hihetetlen sebességgel, akarással játszottál. Extrán védekeztél, nagyon szép passzokat adtál. Amire jobban kell figyelned, az a labdavezetés. Nagyon sokszor szólok érte edzésen és a meccseken is. Ha betartod, amit kérek, akkor nem lehet majd tőled elvenni a labdát.

Lilitől többet vártam főleg ebben a csapatban. Nem értettem miért nem vállalod fel, amit tudsz.

Nóri is nagyot küzdött, de sok helyzeted maradt ki. Extrán védekeztél te is. A pontszerzés lehetősége is benned van, a befejezésekre kell jobban figyelned.

Kocsis Luca, Bagoly Hanna, Kíra, Noncsi  végre sokkal bátrabbak voltatok. Egész évben vártam tőletek, hogy legalább ennyit tegyetek a korosztályotokban. Végre láthattam tőletek.

Anna védekezésben nagyon ügyes voltál. Sok helyzeted adódott, amit nem igazán sikerült bedobnod, de ennek ellenére látom a fejlődést. Mostanában nem tudtál meccsre jönni, és edzésekre se mindig, de rajtad is látszik, hogy előrébb léptél. Talán most már több az önbizalmad is, és ez ennek is köszönhető.

Kiara hoztad, azt, amit tőled elvárok egy gyerek mérkőzésen. Nagyon harcosan és hasznosan játszol, mindig megcsinálod, amit kérek. Abszolút helyed van neked is miniként a nagyobbak között.

Gratulálok a győzelemhez, jó mérkőzést játszottatok. Rátok is büszke voltam. Öröm volt nézni, ahogy védekeztek.

Köszönjük a játékot ellenfelünknek!

Éva néni

Pontszerzőink: Szajkó G. 10, Kálmán H. 9, Berkli N. 5, Kling N. 3, Fáklya K. 3, Kocsis L. 2, Fernández K. A. 2, Szűcs A. L. 2, Magyari B. 1, Sárkány K. 1 pont.

2018-04-12,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás