Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Török F.-Törekvés SE - Csata DSE
51-71 (6-28, 16-11, 15-12, 14-20) Serdülő 3.
2018. november 10. (szombat) 16.15

Ellenfelünk fiatalabb játékosokkal jött, köztük gyermekkorúakkal is. Ennek megfelelően mi sem a teljes serdülő csapatunkkal álltunk ki, bár, utólag hozzáteszem, komplett csapattal is megszenvedtünk volna.

Szenvedés már az elején volt, közünk nem volt a játékhoz, átrohantak rajtunk. Nem értettem igazán, mi jár a fejükben a pályán lévőknek, de hogy nem a mérkőzésen adódó feladatok elvégzése, az biztos.

A 2. negyedtől lett kiegyensúlyozottá a mérkőzés, két negyedet meg is nyertünk, de a játék képe számomra továbbra sem volt megfelelő. Az első negyedbeli fiaskónak köszönhetően sima 20 pontos vereséget szenvedtünk, ami nem elfogadható, ha azt nézzük, átlagban legalább egy évvel fiatalabb csapattal szemben játszottunk!

Barbi játéka tetszett, bár az igazi küzdőszellem még mindig hiányzik belőle, meglepően labdabiztos volt és 15 szerzett pontja is önmagáért beszél. Mellette Gréti és Dóri volt viszonylag ponterős és mindketten hasznosan játszottak. Anna Lili is betalált háromszor, de sok labdát szórt el meggondolatlan passzaiból és védekezésben sem remekelt. Liliána tőle szokatlanul bátran játszott, ami mindenképp előrelépés, de a pontszerzés nem sikerült neki, viszont, a hibák ellenére is hasznos volt a pályán. Dorina nagyon jól teljesített, labdafelhozásban mindenkép, volt néhány szép betörése is, kicsit lehetne még bátrabb. Védekezésben viszont sokat hibázott a befutások ellen. Hajni alul teljesített, nem használta ki fizikai fölényét, helyzetbe sem igazán került, védekezése továbbra sem üti meg a kívánt szintet. Sasa ugyan sokat fejlődött az utóbbi időben, de ez még nem jött ki a pályán, jól mozog, többször is helyzetbe hozhatná magát.

A két tini csoportban edző játéka szimpatikus volt számomra. Sára nagyon hajtott, jól védekezett, jó passzokat adott, ami mindenképp biztató. Anna is jól küzdött, be is talált kétszer és abszolút egyenrangú volt a többiekkel. Mindketten karnyújtásnyira vannak attól, hogy felvigyem őket a serdülő csoportba. De, ehhez még dolgozni kell nekik.

Gratulálunk az ellenfelünknek!

Sz.T.

 

Pontszerzőink: Szűcs A.L. 6, Turós B. 15 (3/5), Turós G. 8 (4/7), Tari K. 3 (1/2), Horváth D. 4, Svélecz D. 9 (3/5), Bagdi H. 2, Fernandez K. A. 4 pont

2018-11-08,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás