Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Török F.-Törekvés SE/A - Debreceni KA/A
42-92 (8-18, 12-28, 12-24, 10-22) Serdülő 1.
2018 november 11. (vasárnap) 12.30


A jóval motiváltabb, összeszedettebb és fizikálisan is erősebb Debrecen ellen már az elején látszott, hogy nincs esélyünk. Minden negyedet egyenletesen legalább 10 ponttal elveszítettük és mondhatni, két rövid periódust leszámítva, végig alárendelt szerepben játszottunk.

Számomra a legbosszantóbb az volt, hogy az edzésen sulykolt, begyakorolt elemekből szinte semmit nem láttam. Mert nem az volt a legnagyobb gond, hogy a 23-as óriásukat nem tudtuk fogni (hozzáteszem, hogy lehetett volna, ha agresszívak és nem puhányak a mi viszonylag magas embereink), hanem, hogy a labdás elzárás ellen mindössze kétszer sikerült úgy védekeznünk, ahogy kellet volna a többi kb. 30 esetben! És, ezekből rendre kosarat kaptunk. Emellett számtalanszor leindítottak bennünket, nem értünk vissza, vagy ha igen, érthetetlen módon rárontottunk a labdásra, otthagyva ziccerben a labda nélkülit.

Az első negyedben 7 percig pontot sem szereztünk, vállalkozó sem volt rá és ha véletlenül adódott egy dobóhelyzetünk, „jó” szokásunkhoz híven mellé hajigáltuk. Szörnyű volt nézni is ezt a macska-egér harcot, amely úgy gondolom, méltatlan volt hozzánk. Mert, ha odatesszük magunkat, végrehajtjuk, amit gyakoroltunk, akkor sem valószínű, hogy nyerünk, de nem megalázó vereséggel jövünk le a pályáról!

Kiemelni nem tudok senkit, akik betalálgattak, azok is rengeteg hibával dolgoztak. Üde színfoltot egyedül Enikő hozott, aki a rengeteg kihagyása és térdproblémája ellenére jól mozgott a pályán és pontokat is tudott szerezni. Védekezése azonban kívánnivalókat hagy maga után.

A statisztika is alátámasztja a látottakat:18 lepattanónkkal szemben ellenfelünk 47-et szerzett. 56 kísérletből 18-szor találtunk be, ami 32%-os teljesítmény. 33 labdát adtunk el, ami ugye, ahogy mondani szokás, gombócból is sok!

Ezzel a teljesítménnyel nem sok keresnivalónk lesz a Középházban!

Gratulálunk az ellenfelünknek!

Sz.T.

 

Pontszerzőink: Zelenák V. 10 (0/2), Rivasz P. 6, Szabó K. 10 (2/2), Varga E. 4 (2/2), Horváth D. 6, Bagdi H. 3 (1/4), Szabó R. 3 (1/2) pont

2018-11-08,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás