Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Csata DSE - Török F.-Törekvés SE/A
102-23 (28-2, 20-4, 23-8, 31-9) Kadett 1.

2018. december 9. (vasárnap) 13.00


Hát ez a meccs már tényleg nem hiányzott. Túl kellett lenni rajta, Dodó már a válogatottban két játékosunk már nagyon fáradt a kadett és junior bajnokság miatt és bár már majdnem bevethetőek többen, nem kockáztattunk. Betegünk is volt, így 7 emberrel tudtunk játszani… a Csata ellen.

Kitűztük, hogy érjük el a 20 pontot, illetve ne kapjunk 100-at. Ebben az összeállításban ez volt a realitás. Sikerült dobni 20 pontot, de kaptunk 102-őt. Felállt védelem ellen sokszor szépen dolgoztunk, többször a rotáció is összejött, de mindig volt egy elrontott lepattanó, egy utolsó passz vagy egy jó dobás. Nem voltunk egy súlycsoportban az első meccsen sem, sajnos ez az olló ma tovább nőtt, de leszünk mi jobbak hamarosan.

Le a kalappal mind a 7 emberünk előtt, akik akkor is a csapatért küzdenek, amikor 5-6 alapemberünk is hiányzik. A végén egy plusz motiváció is volt, ha elérjük a 20 pontot, akkor Enikő egyetlen támadásra beáll. Elértük, beállt, rádobta, hurrá! Na nem ment be, de jó volt látni az örömet a szemében, és a többiekében is.

Köszönjük a szülőknek és mindenkinek a szurkolást!

Gratulálunk ellenfelünknek!

BK


Pontszerzőink: Szilvási K. 8(6/8), Ferenczi L. 5/3, Horváth J. 4, Martos L. 2, Fábián D. 2, Stelczer V. 2(0/2) pont

 

2018-12-06,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás