Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek

Augusztusi edzőtáborok 2018.
Tájékoztató

Kedves Játékosok és Szülők

Az augusztusi programunk ITT elérhető.

A gyermek csoporttól felfelé mindenki kezdjen el mozogni (bemelegítés, 15 perc futás, nyújtás, erősítés) július 30-tól.

A Törökben aug. 6-án kezd a gyermek, tini és serdülő edzéscsoportok.
Edzésprogram: aug. 6. és aug. 7-9. valamint aug. 10. A Törökben aug. 13-án kezd a mini edzéscsoport.
Edzésprogram: aug. 13-16. és aug. 17. valamint aug. 21-22.
Az augusztusi edzéscsoportok névsorai ITT elérhetőek.
Tápiószentmártoni edzőtábor a mini, gyermek, tini és serdülő edzéscsoportoknak aug. 24-28.


Szelíden, az erőnléti edzőtáborral kezd a kadett-junior edzéscsoport júl. 30-tól aug. 2-ig. Indulás július 30-án 8.00-kor a Töröktől.
A Törekvésben aug. 6-án folytatódik a munka a kadett-junior edzéscsoportnak.
Edzésprogram: aug. 6-10. és aug. 13-17.
Az augusztusi edzéscsoport névsora ITT elérhető.
Tápiószentmártoni edzőtábor aug. 20-24. 


Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a 2018-2019-es idényben minden játékosnak teljesítenie kell a minimális tanulmányi feltételeket ahhoz, hogy edzésre járhasson.A 2018-2019-es tanév félévekor az általános iskolába járó játékosainknak 4,0-s átlagot (magatartás és szorgalom nélkül számítva) teljesíteni kell. Ugyanez a középiskolába járóknál 3,5-es átlag. Minden esetben, ha a játékos bármelyik tantárgyból megbukna, függetlenül az átlagától, nem járhat edzésre. Az eltiltás az év végi bizonyítvány kézhezvételéig tart. Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy időben tájékoztassák az edzőt, ha a játékos tanulmányi eredménye romlik, hogy közös erőfeszítéssel elkerülhessük a fenti szankciót.


A 2018-2019-es tervezett korosztályos edzésidőpontok ITT elérhető. Változás lesz az idei évhez képest!
A kadett-junior korosztály hétfő, kedd, csütörtök és pénteken edz a Bihari úton 18.45-20.45-ig. 

A 2018-2019-es idényben, aki nem tájékoztatja írásban (szülő vagy játékos, e-mail, sms stb) az edzőt a játékos adott edzésnapon való távolmaradásáról, vagy nem működik együtt az edző kéréseinek megfelelően (szurkolás a mérkőzésen, adatszolgáltatás a megadott időben, tagdíjbefizetés a megadott időben, illetve probléma esetén annak a jelzése stb.) akkor először a keddi napok edzéslehetőségétől esik el a játékos. Amennyiben folyamatosan elmarad a tájékoztatás, akkor megköszönjük az addigi közös munkát.


A 2018-2019-es idényben egyesületünk az eddiginél szigorúbban ítéli meg a mérkőzéseken a szülői szurkolói túlkapásokat. Ezek közé tartozik a teljesség igénye nélkül: saját vagy másik klubtárs szakmai irányítása, saját vagy másik klubtárs minősítése-kritizálása, szülők esetében egymás hangos minősítése-kritizálása, ellenfél játékosa vagy szurkolói minősítése-kritizálása, saját és az ellenfél edzőinek, valamint a játékvezetők minősítése-kritizálása stb.

Az MKOSZ elvárásának is megfelelően, kizárólag a sportszerű szurkolást tudjuk támogatni. A szülőknek nem feladata saját- és más gyermek teljesítményére hatást gyakorolni. A sport a gyermekeké.

Továbbá ajánlásként szeretnénk megfogalmazni, hogy nem kell minden alkalommal ott lenni és szurkolni a gyermeknek. A közösségünk a gyermekeknek van alapvetően, de örülünk, ha a szülők is barátokat találnak a szülői közösségben. 

Egyesületünket nem a szülők akarata, meglátása, véleménye irányítja, hanem szakmai és vezetési szempontok alapján kerül kialakításra. A szülőknek nem dolguk az egyesületben folyó szakmai munka értékelése, véleményezése, a teljesség igénye nélkül: ki, mikor, mennyit játszik, miért abban az edzés csoportban edz stb.

Egyesületünk a gyerekekért dolgozik, az ő nevelésük az elsődleges célunk. Ebbe a munkába kizárólag edzői végzettséggel és tapasztalattal rendelkező szakembereink vesznek részt, a szülők részvételére ebben nem számítunk. Gyerekekkel foglalkozni csak a szülők támogatását és elfogadását élvezve tudunk, egymás ellenében „dolgozva” csak a gyerekeknek ártunk.

Kérjük tudomásul venni, hogy az edzők dönthetnek úgy, hogy adott szülőket megkérik, hogy a mérkőzéseket adott ideig ne látogassák. Ez lehet a gyermek érdeke, vagy a szülők által a szabályaink figyelmen kívül hagyása miatt. Rendkívüli esetben mérkőzés közben is megkérhetik az edzők az adott szülőt, hogy hagyja el a termet. Amennyiben a szülő nem tesz eleget a kérésnek a gyermeke 1 hónapra elesik az edzések látogatásától és a mérkőzésektől.

Edzőink megkereshetőek probléma esetén, de az általuk felvázolt, helyzet, megoldás stb. a szülőknek el kell fogadni. Amennyiben úgy érzik, hogy az adott helyzet kezelését nem tudják elfogadni, ne az edzőt vagy az egyesületet kritizálják. Akinek ez nem elfogadható, őket megkérjük, hogy másik egyesületben folytassák pályafutásukat.

Az augusztusi edzéslátogatás a tartozások kiegyenlítése után lehetséges. Tagdíjbefizetés minden hónap 10-ig esedékes. Augusztusban az érkezés utáni második edzésnapon kérjük a tagdíjakat befizetni (első nap tájékoztatunk mindenkit a tagdíj mértékéről). Tagdíjbefizetés elmaradása esetén nem tudjuk biztosítani egyesületünk szolgáltatásait.

Együttműködést köszönve:
Törekvés edzői stáb
2018-05-09,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás