Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkX. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek
Hír / oldal:  
   

Törpilla Kupa jegyzők
2017.12.15. (péntek)
2017-12-14,
Kapcsolódó hírek
Mérkőzéseink
A hétvégi összefoglaló

Mini csapataink a parkettán.

A Sasfiókák egy-egy győzelemmel, és vereséggel zárták ezt a fordulót. A vereséget egy fizikálisan erősebb csapattól szenvedték el, a győzelem magáért beszél.
A Törpillák kétszer is vereséget szenvedtek. Egyre bátrabb játékuk, most erre volt elegendő, hisz az ellenfeleknél fiúk is játszottak.

Serdülő országos „A” csapat Győrbe látogatott, ahol a csoportban a házigazdákon kívül a PVSK csapata ellen vették fel a küzdelmet. És valóban, küzdős, harcos mérkőzésen először sikerült legyűrni a Széchenyi KA csapatát, és a második mérkőzés szünetében is náluk volt az előny, de az egymás utáni két mérkőzés fáradtsága itt ütközött ki, és végül a pécsiek hagyhatták el győztesen a pályát.

Serdülő országos „B” csapat Tapolcára utazott, ahol végül csoportgyőztesként zárhatták ezt a versenynapot. Először a hazaiakat sikerült nagy nehezen legyőzni, majd a Tatabánya ellen már simább volt a győzelem.

Kadett országos „A” csapat a Bihari utcában fogadta a Kosárlabda Akadémia Pécs/A csapatát. Szikrázóan kemény, gyors, küzdelmes mérkőzést láthattak a nézők.
Nem érdemeltek vereséget a lányok - mert mindent megtettek a győzelemért -, de az eredményjelző a mérkőzés végén 4 ponttal többet mutatott, a pécsiek oldalán.

Junior csapatunk a Pénzügyőr SE ellen lépett pályára, most idegenben. A vártnál nehezebbre sikerült ez a mérkőzés, de most is győzelemmel a tarsolyukban térhettek haza.

 
Hajrá Törekvés!

2017-12-12,
Kapcsolódó hírek
Színházban voltunk
Valahol Európában
A kadett-junior edzéscsoporttal színházban jártunk. A képről hiányzik Lívia, aki lélekben velünk volt!
Köszönöm Lányok!
BK


2017-12-09,
Kapcsolódó hírek
Archívum