Bemutatkozás Vezetők, Edzők Edzések Helyszínek English Friss hírek
KezdőoldalCsapatainkIskolai bázisainkTörök FlórisPáneurópaGyulai IstvánLázár VilmosHajós AlfrédKastélydombiGulner GyulaBartók BélaXI. Törpilla KupaMini válogatottJátékvezetőknekSportetikaTanulmányi szabályozás50 órás közösségi szolgálatKéptárTörök KupaMKOSZ UP szabályokMKOSZ Fegyelmi SzabályzatUtánpótlás EB, VB 2005-tőlTAOSportpálya-vonalazásLinkek
 Gulner Gyula Általános Iskola (XVIII. ker. Pestszentlőrinc-Pestszentimre)


Cím:
Budapest, 1183. Gulner u. 2.

1-3. osztályosok csoportja: Az edzéseket Zsámboki Rita (iskola: 06-1-291-3170) testnevelő tartja.

A kosárlabda edzésen kizárólag LEÁNYOK vehetnek részt, valamint korlátozott számban külsős diákokat is várnak szeretettel!

2017/2018-as edzésidőpontok:

Gulner Gyula Ált. Isk.

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

1-3. osztályosok csoportja

-

-

15.00-17.00

16.00-17.00

-

Minden hónapban egyszer a Török Flóris Ált. Isk-ban egy kosárlabda tornára, a Törpilla Kupára várjuk az iskolai bázisaink csapatait. A dátumok és az időpontok ITT találhatóak.

Az iskola 2008-2009-es játékosai hetente háromszor részt vehetnek a Mini Válogatott edzéseken. A válogatott edzések időpontjai ITT találhatóak.

Egyesületünk célja, hogy gyermekük az iskolájuk keretén belül kezdje el a kosárlabdázást. Folyamatosan kutatjuk a tehetségeket az Önök iskolájában is.

Nem titkolt szándékunk, hogy a legtehetségesebb gyermekeket idővel a Török Flóris Általános Iskola kosárlabda csapatába - az utánpótlás bázisunk központjába - áthozzuk.


Minden eseményünkre a szülőket is várjuk szeretettel!
Minden augusztusban három hetes budapesti napközis rendszerű és egy hetes vidéki edzőtábor van.